*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21640
Latest: nazmikaz
Stats
Total Posts: 116793
Total Topics: 6028
Online Today: 43
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 34
Total: 34
Official Sponsor


Kelab Bermotor Perodua Viva atau lebih dikenali dengan singkatan VIVAC telah diasaskan oleh Encik Faizal Bin Shamsuddin pada 10 Mei 2007 dan berdaftar secara rasminya pada 29 Mei 2008 dibawah Kementerian Belia Dan Sukan (2890/2008).

Kelab ini ditubuhkan bagi ahli kelab berkongsi idea dan berkomunikasi secara berkesan serta menggalakkan interaksi tanpa mengira status bangsa, agama dan kaum. Kelab ini juga mengalukan orang ramai untuk menyertai kami dan mempelajari ilmu berkaitan dengan konvoi, radio amatur dan sebagainya.

Kelab VIVAC bermula dengan komuniti yang kecil yang mana bermula melalui forum maya untuk peminat kereta. Namun setelah setahun bertapak, kelab VIVAC telah mengambil inisiatif dengan mendaftar dibawah Kementerian Belia dan Sukan memandangkan ahli semakin ramai bertujuan untuk menjadikan kelab VIVAC salah satu kelab berdaftar yang dapat dikongsi dan disertai oleh semua pemilik viva tanpa sangsi.

Dengan berdaftarnya kelab VIVAC, berbagai program dan aktiviti dapat dilakukan dan disokong oleh banyak pihak. Aktiviti-aktiviti kelab ini bukan hanya bertumpu kepada sukan bermotor semata-mata, bahkan banyak aktiviti kemasyarakatan dan keagamaan yang telah dianjurkan oleh kami bagi membantu mereka yang memerlukan dan menunjukkan keprihatinan kami terhadap isu-isu semasa.

source : Profile Kelab
VIVAC MALAYSIA

Muhammad Shazwan Daniel (Dr Zack Danieal) (fb)
PROMOTIONS & SPONSORSHIP COMMITTEE (PR)
017-5265686

Alternatively, if you are unable to reach any of our Commitees, please email your queries to :
vivac@peroduavivaclub.com
or
vivac_induk@yahoo.com

Our Facebook Page
Our Facebook Group
Be our registered member

*
Google
Last 5 Shouts:
April 17, 2015, 01:34:23 PM
Does anyone know how much does Viva absorber costs?
March 21, 2015, 04:01:50 PM
Assalamu Allaikum... Hi Everyone in Vivac Club... Warm Greetings for all from Sri Lanka
March 10, 2015, 04:44:22 PM
Salam vivac...sy bru joint forum ni... ade kwn2 yg blh kongsi diagram ECU, sy nk gne utk wiring AFC...plz..
March 10, 2015, 12:19:57 PM
tukar gearbox manual ke auto call/whatsapp sy 0198619942
March 10, 2015, 11:58:27 AM
Assalam nk tnya sy nk tukar gearbox dr manual ke auto. suka sama suka pls. sy kt area putrajaya.
Most recent post
Re: spot rim myvi, kelisa dan kenari leh tak masuk kat viva....
kedai tayar banyak...tak pun cek kat mudah, ada owner yg upgrade sportrim nak jual.saya pakai rim vios 15 inch...no problem cun ...

Re: Viva Engine Treatment Oil
Quote from: linuxaria on November 12, 2014, 07:02:38 PMSalam.Ada sape2 pernah pakai any kind of engine treatment oil? Boleh bers...

Salah pasang kepala bateri
Rpm,signal,radio,air cond,dan radiator (Mati)Kat meter lambng bateri menyala.Dah cek komputer box x terbakar.Ade masalah lain ke...

nak enquiry pasal harga and kalau pasang benda 2 ni untuk apa ?
pivot mega raizin - RM 210pivot grounding cable - RM 81Minyak hitam perodua 3 litre - RM 70Oil Filter - RM 12Gear Oil - RM 48Wip...

nk jd viva ala2 pimp my ride
salam n selamat sejahtera... nak mintak pandangan otai2 kat cni...keta viva elite sy da byk kali eksiden, bile bawak x sedap da....

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.157 seconds with 24 queries.