*
Support by:
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21480
Latest: mackueyroundy
Stats
Total Posts: 116748
Total Topics: 6013
Online Today: 46
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 40
Total: 40
Advertisement

ads space 

Place your ads here

Official Sponsor




VIVAC MALAYSIA

Muhammad Shazwan Daniel (Dr Zack Danieal) (fb)
PROMOTIONS & SPONSORSHIP COMMITTEE (PR)
017-5265686

Alternatively, if you are unable to reach any of our Commitees, please email your queries to :
vivac@peroduavivaclub.com
or
vivac_induk@yahoo.com

Our Facebook Page
Our Facebook Group
Be our registered member

8884 Views | Rating: (28 rates)
*
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Most recent post
(solution) gegar bila idle, masuk gear 5 enjin drop. Berat tak boleh nak laju
Nak kongsi pengalaman aku dengan problem ni.. Mana taw masalah kita serupa.. Tak semestinya sama.. Tp at least korang boleh rule...

Re: Gear box viva 1.0 Auto Problem
Viva auto 1.0 saya pun sama duk sangkut kat gear 3 (klw ikut bunyi tuka gear)  pastu enjin bunyi bising. Drive bawah 80km/j br d...

offset limit utk viva 1.0
Sorry saya newbie.. nak tanya sbb nak tukar sport rim 1st time. kalau nak pasang rim 15" 6.5jj  tayar  nak pakai 165*50.. offset...

Re: ULTRA RACING BAR
nk tnye UR bar yg front lower 4 point tuh senang longgar ke kalo dh lama pkai (dlm 3thn) sbb skrg nih bile langgar lobang ada bu...

Hilangkan rasa tayar blkg lari bila langgar lobang: OTAI plz advice
hi VIVAC sume.ada ke cara nk ilangkan rasa tayar blkg kete lari bile langgar lobang especially time cornering/roundabout?so far ...

Last 5 Shouts:
November 25, 2014, 05:15:50 PM
New in here. Pls advise if any. Thanks!!! ^_^
November 24, 2014, 06:11:16 AM
salam kenal dari saya.. newbie here.. thnaks for all support.
November 23, 2014, 02:01:11 AM
I want join VIVAC Club!
November 22, 2014, 01:19:58 AM
best lar tt tadi.. naik stiker, main congkak lagi..hehehe
November 22, 2014, 01:13:01 AM
Tq sbb uolls sudi dtg lpak tt td
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.15 seconds with 24 queries.