Official Sponsor


Warning!
Many apologies, but you can't view just any profile.
Please login below or register an account with VIVAC.
Login
Username:
Password:
Minutes to stay logged in:
Always stay logged in:
Forgot your password?

*
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Most recent post
Re: DIY - Buzzer / Siren
Quote from: ijjatte on August 20, 2014, 12:28:11 PM1. ye...buzzer ni akan bunyi bila lock dgn unlock kete anda.2. buzzer ni juga...

Re: DIY - Buzzer / Siren
Quote from: jie ji on August 11, 2014, 10:08:21 AMtq bro ijjatte,bagus DIY ni,cuma nak pengesahan dari kawan2 yang dah buat;1. B...

Re: This plan, good or not?
I will not choose a data plan, I will choose a call plan.I think call is very important as I always worried there are miscommuni...

Re: Berapa harga Brake Pad
brembo brake pad pun ada sekarang.. dalam harga RM90 je~~ hehe

Re: steering gegar semasa tekan brek
recommended replace disc directly.if skim je the thickness of disc dah nipis.. so brake efficient pun akan kurang dah...disc viv...

Last 5 Shouts:
Today at 09:25:00 AM
hye..morning
August 21, 2014, 04:37:39 PM
#kenangansemalam.. agak agak ada org kenal ker ni
August 21, 2014, 04:36:09 PM
sore pn xok gk..hehe
August 21, 2014, 04:30:58 PM
mic ok..yg x ok remote...
August 21, 2014, 04:30:36 PM
hehehe....test dlu mic ok ke x
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.111 seconds with 22 queries.