*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21605
Latest: aku7777
Stats
Total Posts: 116782
Total Topics: 6022
Online Today: 48
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 41
Total: 41
Official Sponsor


Warning!
Many apologies, but you can't view just any profile.
Please login below or register an account with VIVAC.
Login
Username:
Password:
Minutes to stay logged in:
Always stay logged in:
Forgot your password?

*
Google
Last 5 Shouts:
February 17, 2015, 12:20:08 AM
salam semua...aduhhhhh..lama btl xjenguk forum nie...lama tiadangar berita kwn2 semua...
dihrp semua yg berada dlm group nie sihat2 hendaknya...
February 16, 2015, 06:48:06 PM
Saye ade bumper elite n bonet..tpi dkt kg lah..mmg xguna dh
February 16, 2015, 11:52:56 AM
Salam.. nak tanya, sape ade bumper standard yang dah x nak digunakan dan nak dilepaskan..
February 14, 2015, 07:44:29 PM
salam..tumpang tanya kalau ada dari sabah..nak tanya workshop untuk tukar timing belt.. kalau boleh harga sekali..tanya kat sc 350..huhu
February 13, 2015, 04:00:46 PM
assallam....newbie here
Most recent post
Masalah power steering viva 1.0
slm vivac semua...saya ada masalah tentang steering viva yang jadi keras dan x balas balik bila corner..dah buat allgmt dan adju...

Re: Timing belt
kalau tukar timing belt kt workshop biasa boleh ka?void warranty x?1st time nk kena tukar ni.tq.

Re: Ada sapa2 tau kos tukar whole set kunci viva
P kt SC Perodua, cakap hilang kunci ja la..rasanya boleh..sebab aritu alarm wat hal, dan SC gantikan yg baru aja..so, maybe utk ...

Re: spot rim myvi, kelisa dan kenari leh tak masuk kat viva....
salam semua.. saya pun minat nak tukar rim standard viva elite to myvi se.. biasa mane nak dapat ek... thanks 

Re: viva 850 manual
Memang standard la tu.Cruising rpm utk 850 lebih tinggi berbanding 1.0 pada kelajuan yang sama.Sebabnya final drive ratio untuk:...

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.099 seconds with 23 queries.