Official Sponsor


Warning!
Many apologies, but you can't view just any profile.
Please login below or register an account with VIVAC.
Login
Username:
Password:
Minutes to stay logged in:
Always stay logged in:
Forgot your password?

*
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Most recent post
offset limit utk viva 1.0
Sorry saya newbie.. nak tanya sbb nak tukar sport rim 1st time. kalau nak pasang rim 15" 6.5jj  tayar  nak pakai 165*50.. offset...

Re: ULTRA RACING BAR
nk tnye UR bar yg front lower 4 point tuh senang longgar ke kalo dh lama pkai (dlm 3thn) sbb skrg nih bile langgar lobang ada bu...

Hilangkan rasa tayar blkg lari bila langgar lobang: OTAI plz advice
hi VIVAC sume.ada ke cara nk ilangkan rasa tayar blkg kete lari bile langgar lobang especially time cornering/roundabout?so far ...

Viva Engine Treatment Oil
Salam.Ada sape2 pernah pakai any kind of engine treatment oil? Boleh bersihkan engine ke? Banyak dekat workshop pakai Bardahl. A...

Re: VIVA 660 NAK PAKAI SPORT RIM15" ... TAK OVER SANGAT KERR ???
nak masuk rim 15 pun ok, memang cun, pakai rim 14 tayar murah skit

Last 5 Shouts:
November 21, 2014, 07:30:05 PM
hai farhan :) long time no see lar.. very miss u :)
November 20, 2014, 09:30:20 PM
Hyeeeeeee..i love vivac
November 20, 2014, 07:27:57 PM
Adui cik gebu.. mizs pun penah up gmbr kat sini sbnr nye.. hehehehe.. nnt kite tny otai..
November 20, 2014, 05:29:08 PM
mizs smurf camne kite nak masuk kan gambor2 dlam ni ek?
November 20, 2014, 05:20:50 PM
wahhh bz nye ngan event.. terbaek larhhh..hhehehe
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.101 seconds with 22 queries.