*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21799
Latest: Mierul Hashim
Stats
Total Posts: 116831
Total Topics: 6052
Online Today: 60
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 44
Total: 44
Official Sponsor


Warning!
Many apologies, but you can't view just any profile.
Please login below or register an account with VIVAC.
Login
Username:
Password:
Minutes to stay logged in:
Always stay logged in:
Forgot your password?

*
Google
Last 5 Shouts:
March 20, 2016, 09:12:52 PM
Hi.nk tny..knp timing rpm viva 1.0 sy tak sekata..on aircond dgn masa x pakai aircond pun sama..tp x selalu la..kadang2 timing akan rendah sampai 0.5..huhu..help..
February 17, 2016, 03:50:18 PM
@.@
December 02, 2015, 12:10:06 AM
Hai nak tanye ni, mcm mane nak bg rim tak jejak dgn body, saya baru tukar rim 15 guna tayar 165,50,15 . Mcm mane tanak bg jejak selain guna adjustable. Nak loward kan dia tapi tak jejak
December 02, 2015, 12:09:48 AM
Hai nak tanye ni, mcm mane nak bg rim tak jejak dgn body, saya baru tukar rim 15 guna tayar 165,50,15 . Mcm mane tanak bg jejak selain guna adjustable. Nak loward kan dia tapi tak jejak
November 03, 2015, 12:52:19 PM
display radio viva aku dah x keluar. tapi radio leh guna macam biasa. pening sikit la nak tukar chanel. boleh tolong???
Most recent post
Spring dan saiz rim
Assalam otai2. Saya baru sini. Nak tanya skit la kan. Kalau pakai spring GAB, sesuai gunakan rim saiz apa? Bercadang nak amik 14...

RPM kereta problem
Selamat pagi otai2 semua,Saya ada masalah dengan RPM meter kereta saya. Kadang2 RPM tu turun sampai ke 0 tapi enjin masih lagi b...

Re: lampu brek tidak menyala
check fuse..

lampu brek tidak menyala
saya baru tukar bulb lampu brek belakang dan ke 3, malangnya setelah tukar masih tidak menyala apa problem?

Re: kereta berayun guna proride
Semalam baru sarung proride performance absorber fullset + proride spring sport. Dari segi performance memang terbaek. Handling ...

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.134 seconds with 23 queries.