*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21607
Latest: feroz
Stats
Total Posts: 116783
Total Topics: 6023
Online Today: 24
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 19
Total: 19
Official Sponsor


Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: (WTS) Tail lamp viva standart OEM  (Read 847 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aloy
Registered
Active
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 139





Ignore User Options
« on: December 28, 2011, 02:38:50 PM »

WANT TO SELL

Item :Lampu belakang viva standart OEM
Price :SOLD
Location :SHAH ALAM
Contact Thru :012-2419975
Item Condition : USED
Warranty : 1 Hari
Reason Of Selling :Upgrade lain

Masih ada dekat kereta
Semua mentol menyala dengan baik
Tidak ada pecah



* lampu belakang.jpg (38.14 KB, 599x439 - viewed 167 times.)
« Last Edit: March 29, 2012, 04:33:44 PM by aloy » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

*
Google
Last 5 Shouts:
March 03, 2015, 05:49:21 PM
......tumpang lalu.......
February 17, 2015, 12:20:08 AM
salam semua...aduhhhhh..lama btl xjenguk forum nie...lama tiadangar berita kwn2 semua...
dihrp semua yg berada dlm group nie sihat2 hendaknya...
February 16, 2015, 06:48:06 PM
Saye ade bumper elite n bonet..tpi dkt kg lah..mmg xguna dh
February 16, 2015, 11:52:56 AM
Salam.. nak tanya, sape ade bumper standard yang dah x nak digunakan dan nak dilepaskan..
February 14, 2015, 07:44:29 PM
salam..tumpang tanya kalau ada dari sabah..nak tanya workshop untuk tukar timing belt.. kalau boleh harga sekali..tanya kat sc 350..huhu
Most recent post
broken iPhone screen for sale
We realize that the most valuable asset in your small to medium size business is your time. We also realize that you, by yoursel...

Masalah power steering viva 1.0
slm vivac semua...saya ada masalah tentang steering viva yang jadi keras dan x balas balik bila corner..dah buat allgmt dan adju...

Re: Timing belt
kalau tukar timing belt kt workshop biasa boleh ka?void warranty x?1st time nk kena tukar ni.tq.

Re: Ada sapa2 tau kos tukar whole set kunci viva
P kt SC Perodua, cakap hilang kunci ja la..rasanya boleh..sebab aritu alarm wat hal, dan SC gantikan yg baru aja..so, maybe utk ...

Re: spot rim myvi, kelisa dan kenari leh tak masuk kat viva....
salam semua.. saya pun minat nak tukar rim standard viva elite to myvi se.. biasa mane nak dapat ek... thanks 

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.078 seconds with 31 queries.