*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21798
Latest: shilaa
Stats
Total Posts: 116831
Total Topics: 6052
Online Today: 57
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 53
Total: 53
Official Sponsor


Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: speaker + power amp + tweeter ape yg terbaik  (Read 1675 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RAJ_88
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3





Ignore User Options
« on: July 07, 2012, 03:20:28 PM »

salam smua...i would like 2 know wadz da best speaker 4 viva 850 cc
i found a kennon power amp 1000w 2 channel + 2 kennon speakerz + 2 tweeter cost rm 200 siap pasang but i would like to know itz gud 4 my car....


thankzzzz
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

*
Google
Last 5 Shouts:
March 20, 2016, 09:12:52 PM
Hi.nk tny..knp timing rpm viva 1.0 sy tak sekata..on aircond dgn masa x pakai aircond pun sama..tp x selalu la..kadang2 timing akan rendah sampai 0.5..huhu..help..
February 17, 2016, 03:50:18 PM
@.@
December 02, 2015, 12:10:06 AM
Hai nak tanye ni, mcm mane nak bg rim tak jejak dgn body, saya baru tukar rim 15 guna tayar 165,50,15 . Mcm mane tanak bg jejak selain guna adjustable. Nak loward kan dia tapi tak jejak
December 02, 2015, 12:09:48 AM
Hai nak tanye ni, mcm mane nak bg rim tak jejak dgn body, saya baru tukar rim 15 guna tayar 165,50,15 . Mcm mane tanak bg jejak selain guna adjustable. Nak loward kan dia tapi tak jejak
November 03, 2015, 12:52:19 PM
display radio viva aku dah x keluar. tapi radio leh guna macam biasa. pening sikit la nak tukar chanel. boleh tolong???
Most recent post
Spring dan saiz rim
Assalam otai2. Saya baru sini. Nak tanya skit la kan. Kalau pakai spring GAB, sesuai gunakan rim saiz apa? Bercadang nak amik 14...

RPM kereta problem
Selamat pagi otai2 semua,Saya ada masalah dengan RPM meter kereta saya. Kadang2 RPM tu turun sampai ke 0 tapi enjin masih lagi b...

Re: lampu brek tidak menyala
check fuse..

lampu brek tidak menyala
saya baru tukar bulb lampu brek belakang dan ke 3, malangnya setelah tukar masih tidak menyala apa problem?

Re: kereta berayun guna proride
Semalam baru sarung proride performance absorber fullset + proride spring sport. Dari segi performance memang terbaek. Handling ...

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.128 seconds with 31 queries.