Official Sponsor


Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: speaker + power amp + tweeter ape yg terbaik  (Read 1347 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RAJ_88
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3





Ignore User Options
« on: July 07, 2012, 03:20:28 PM »

salam smua...i would like 2 know wadz da best speaker 4 viva 850 cc
i found a kennon power amp 1000w 2 channel + 2 kennon speakerz + 2 tweeter cost rm 200 siap pasang but i would like to know itz gud 4 my car....


thankzzzz
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

*
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Most recent post
(solution) gegar bila idle, masuk gear 5 enjin drop. Berat tak boleh nak laju
Nak kongsi pengalaman aku dengan problem ni.. Mana taw masalah kita serupa.. Tak semestinya sama.. Tp at least korang boleh rule...

Re: Gear box viva 1.0 Auto Problem
Viva auto 1.0 saya pun sama duk sangkut kat gear 3 (klw ikut bunyi tuka gear)  pastu enjin bunyi bising. Drive bawah 80km/j br d...

offset limit utk viva 1.0
Sorry saya newbie.. nak tanya sbb nak tukar sport rim 1st time. kalau nak pasang rim 15" 6.5jj  tayar  nak pakai 165*50.. offset...

Re: ULTRA RACING BAR
nk tnye UR bar yg front lower 4 point tuh senang longgar ke kalo dh lama pkai (dlm 3thn) sbb skrg nih bile langgar lobang ada bu...

Hilangkan rasa tayar blkg lari bila langgar lobang: OTAI plz advice
hi VIVAC sume.ada ke cara nk ilangkan rasa tayar blkg kete lari bile langgar lobang especially time cornering/roundabout?so far ...

Last 5 Shouts:
November 25, 2014, 05:15:50 PM
New in here. Pls advise if any. Thanks!!! ^_^
November 24, 2014, 06:11:16 AM
salam kenal dari saya.. newbie here.. thnaks for all support.
November 23, 2014, 02:01:11 AM
I want join VIVAC Club!
November 22, 2014, 01:19:58 AM
best lar tt tadi.. naik stiker, main congkak lagi..hehehe
November 22, 2014, 01:13:01 AM
Tq sbb uolls sudi dtg lpak tt td
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.119 seconds with 30 queries.