*
Support by:
Random pictures
Sorry, you do not have permission to view pictures!
Join Us

ads space

Members
Total Members: 21607
Latest: feroz
Stats
Total Posts: 116782
Total Topics: 6022
Online Today: 37
Online Ever: 178
(March 28, 2008, 11:27:34 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 43
Total: 43
Official Sponsor


Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: spare part kereta..  (Read 18989 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
banturaz
Registered
Active
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 146





Ignore User Options
« on: January 25, 2010, 11:18:29 AM »

sesiapa nak spare part kereta bleh kol/sms aku..best price..insyAllah..cash only..

banturaz - 011 15766480 / 012 6797731

kancil belalang
lampu : Rm 65 per side
fender : Rm 55 per side
Termostat : Rm 30

Viva
Brake pad : Rm 25 - 30 ori
lampu blkg : Rm 180 per side
headlamp : Rm 180 per side
Bumper viva elite : Rm 175
fender :RM90 per side

lain2:spoiler,sportrim,bonet,semua ada..part proton pun ada..nak cat kete pun bleh.best price,tip top...
« Last Edit: March 28, 2012, 11:48:39 AM by banturaz » Logged
zulu zulu
9W2 IMZ
Registered
Senior III
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4545


Patah tumbuh hilang tidak berganti




Ignore User Options
« Reply #1 on: January 25, 2010, 11:24:00 AM »

sesiapa nak spare part kereta bleh kol aku..best price..insyAllah..cash only..

banturaz - 0132574320


spare part viva jer ker or spare part semua jenis kenderaan?

aku nk tnya lau klip bumper viva ko ada x?

pastuh aku nk tnya fender kiri dan kanal utk kancil lampu bulat berapa harga?

pastuh headlamp kancil lampu bulat a.k.a mata belalang kiri dan kanan berapa ratus 1 pasang?

pastuh thermostat utk kancil berapa harga? ehehehe...

banyk lak aku tnya....ehehehehehe
Logged

JJ Crew'z 003

Double Z garage

"Mr Beruang Kutub"
banturaz
Registered
Active
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 146





Ignore User Options
« Reply #2 on: January 25, 2010, 11:37:04 AM »

sbelum tu aku nak taye betui ke aku post kt sni..hehe..

skang aku bz skit..list ko pun byk..t aku gtau..semo jenis kete ade..
harga terbaru lampu blakang viva rm 180..sebelah..
Logged
zulu zulu
9W2 IMZ
Registered
Senior III
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4545


Patah tumbuh hilang tidak berganti




Ignore User Options
« Reply #3 on: January 25, 2010, 11:40:02 AM »

sbelum tu aku nak taye betui ke aku post kt sni..hehe..

skang aku bz skit..list ko pun byk..t aku gtau..semo jenis kete ade..
harga terbaru lampu blakang viva rm 180..sebelah..


boleh jer kot...lau ko nk lg best ko pos ker buy n sell thread

orait banturaz...nnt ko just PM jer dkt aku barang2 yang aku tnya tuh...sbb lau ada bajet aku nk beli...nih tgh tnya2 harga part dlu sbb tgh tunggu bajet....
Logged

JJ Crew'z 003

Double Z garage

"Mr Beruang Kutub"
Nadia_Nadira
Registered
Senior II
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 873


respect.club.rules


WWW

Ignore User Options
« Reply #4 on: January 25, 2010, 03:09:50 PM »

brake pad de tak?? bape price bley dpt?
Logged

- G L O B A L - M O D E R A T O R -
az0
Senior
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 302



WWW

Ignore User Options
« Reply #5 on: January 26, 2010, 08:32:16 AM »

Sell part ni area mana? central? northern? kalau ada alamat leh pi sdri lagi cun
Logged

PERODUA & PROTON CARS
purchase any brandnew PROTON or PERODUA models now ... every purchase will get FREE BODY COLOR PROTECTION worth RM1000 with 2YEARS WARRANTY ... call now for details
012-246 5685 (miey)
IR Paan
Senior
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 323





Ignore User Options
« Reply #6 on: January 26, 2010, 09:16:27 AM »

btol2...kasi tau itu address la bro!! grin grin
Logged
banturaz
Registered
Active
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 146





Ignore User Options
« Reply #7 on: January 26, 2010, 11:07:13 AM »

puchong..central ma..membe despatch situ so dpt murahla...bkn kdi aku..tolong2 kwn je..xambik untun pun..
Logged
vandalheart
Timbalan Pengerusi VIVAC Sabah
Registered
Senior II
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 600




Ignore User Options
« Reply #8 on: January 26, 2010, 03:07:58 PM »

Topik ini akan dipindahkan ke section Jual Beli.  Sebelum membuka topik sila pastikan topik ada berada di section yang betul.  Sekian.

Logged

AreCap(MBQ 5408)
Junior
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 54





Ignore User Options
« Reply #9 on: January 29, 2010, 02:40:58 PM »

sesiapa nak spare part kereta bleh kol aku..best price..insyAllah..cash only..

banturaz - 0132574320

bro..door handle viva elite ader?yg crome nyer??bper ek??
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

*
Google
Last 5 Shouts:
March 03, 2015, 05:49:21 PM
......tumpang lalu.......
February 17, 2015, 12:20:08 AM
salam semua...aduhhhhh..lama btl xjenguk forum nie...lama tiadangar berita kwn2 semua...
dihrp semua yg berada dlm group nie sihat2 hendaknya...
February 16, 2015, 06:48:06 PM
Saye ade bumper elite n bonet..tpi dkt kg lah..mmg xguna dh
February 16, 2015, 11:52:56 AM
Salam.. nak tanya, sape ade bumper standard yang dah x nak digunakan dan nak dilepaskan..
February 14, 2015, 07:44:29 PM
salam..tumpang tanya kalau ada dari sabah..nak tanya workshop untuk tukar timing belt.. kalau boleh harga sekali..tanya kat sc 350..huhu
Most recent post
Masalah power steering viva 1.0
slm vivac semua...saya ada masalah tentang steering viva yang jadi keras dan x balas balik bila corner..dah buat allgmt dan adju...

Re: Timing belt
kalau tukar timing belt kt workshop biasa boleh ka?void warranty x?1st time nk kena tukar ni.tq.

Re: Ada sapa2 tau kos tukar whole set kunci viva
P kt SC Perodua, cakap hilang kunci ja la..rasanya boleh..sebab aritu alarm wat hal, dan SC gantikan yg baru aja..so, maybe utk ...

Re: spot rim myvi, kelisa dan kenari leh tak masuk kat viva....
salam semua.. saya pun minat nak tukar rim standard viva elite to myvi se.. biasa mane nak dapat ek... thanks 

Re: viva 850 manual
Memang standard la tu.Cruising rpm utk 850 lebih tinggi berbanding 1.0 pada kelajuan yang sama.Sebabnya final drive ratio untuk:...

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines |TinyPortal v0.9.8 © Bloc Page created in 0.103 seconds with 32 queries.